L’autor

perezlozanoVaig néixer una tarda de juny de fa ja uns quants anys; concretament el 8 de juny de 1985, a Esplugues del Llobregat, tenint per pares un santsenc de mare catalana i pare asturià, i una lleonesa de soca-rel nascuda a Lleó i establerta a Barcelona des dels 18 anys. M’he criat i visc al Prat de Llobregat. Sí, on l’Aeroport, els pollastres i les carxofes. Aquí tinc la família i els amics de tota la vida, i excepte durant els set mesos que vaig estar vivint a Edimburg i un parell més que vaig passar a Mont-real, he viscut tota la vida aquí.

Sóc llicenciat en Sociologia per la Universitat de Barcelona (2008) i Màster en Ciència Política i Social per la Universitat Pompeu Fabra (2010); actualment curso estudis de doctorat en aquesta matèria a la mateixa UPF.  La meva especialitat és la teoria política normativa, la recerca de respostes a dues de les grans preguntes que l’espècie humana porta fent-se des de l’Antiguitat: què és una bona societat, i com podem aconseguir-la?

Sóc lliurepensador i racionalista; crec que el respecte a totes les opinions i creences és inseparable del seu examen racional, i viceversa. Políticament, des dels 16 anys milito a l’esquerra independentista. Concretament, a dia d’avui sóc militant d’Esquerra Republicana de Catalunya i de les seves Joventuts, així com membre de diverses entitats, militàncies totes elles a les que dedico una bona pila d’hores quan els estudis i la feina ho permeten (de fet, fins i tot quan no ho permeten…).

I a part de tot això, evidentment, m’encanten els bons viatges, el bon cinema, la bona música, la bona companyia i les altres coses bones de la vida. I és què finalment el què a un li fa realment feliç és que les petites coses de cada dia rutllin bé…